Frivillige

På Ringkøbing Fjord Museer har vi mange engagerede frivillige, som alle på hver deres måde bidrager til at bevare og formidle vores fælles kulturarv til os alle sammen. Det er noget vi er stolte af, og det er ikke uden grund.

Nogle frivillige hjælper med at levendegøre historien, og nogle bevarer den, når de hjælper med at restaurere de gamle bygninger. Andre rører i gryderne og sørger for maden eller tager en tjans som P-vagt ved de store arrangementer. Mens andre igen giver den gas som vilde vikinger.

Vil du også være frivillig?

Som frivillig på Ringkøbing Fjord Museer har du mange muligheder for at bidrage til museets arbejde. Vi søger frivillige til at hjælpe med at formidle historien, til at hjælpe med praktiske opgaver ved events og arrangementer, til opbygning af udstillinger, til vedligeholdelse af de fredede og bevaringsværdige bygninger og meget, meget mere.

Som frivillig får du ansvar for konkret definerede opgaver efter aftale med museets kontaktperson. Vi sørger for, at du får de informationer og den baggrundsviden, der er nødvendig for, at du kan løse disse opgaver.

Som tak for din indsats kan vi tilbyde:

  • Årskort til museets afdelinger og arrangementer
  • Socialt fællesskab og gode oplevelser
  • Gratis adgang til museets foredrag og folkeuniversitetsforelæsninger

Tilmeld dig som frivillig

Vil du også være frivillig ved Ringkøbing Fjord Museer, så udfyld kontaktformularen, hvorefter vi vender vi tilbage til dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn