Pressemeddelelse udsendt 27. juni 2023

Vestjysk Bank og Vestas fortsætter
som hovedsponsorer for Naturkraft

Med en forlængelse af deres hovedsponsorater er Vestjysk Bank og Vestas fortsat med til at styrke og udvikle Naturkraft til glæde for både lokale og områdets mange gæster.

Opbakning fra Danmarks stærkeste lokalbank

“Naturkraft er et fantastisk sted, hvor både små og store kan have det sjovt med at lære om naturens kræfter. Samtidig har det potentiale til at tiltrække mange af de turister, som hvert år besøger Vestjylland for at opleve naturen og lokalområdet, der har så meget at byde på. Derfor er det utrolig glædeligt, at der er indgået et samarbejde med Ringkøbing Fjord Museer om den fremtidige drift. Det vil styrke Naturkraft og dets betydning for lokalområdet, og det er vi glade for at støtte op om.”

siger Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank.

Naturkraft er fortsat powered by Vestas

Den store vindmøllevinge foran Naturkraft og nu den nye fulldome oplevelse og udstilling om det vestjyske vindkrafteventyr, som blev indviet af Executive Vice President og COO for Vestas Tommy Rahbek Nielsen, understreger det tætte samarbejde mellem Vestas og Naturkraft.

Ny medvind til Naturkraft

Vindkraft, Vestjylland og Vestas hænger uløseligt sammen, og uden opbakning fra Vestas var Naturkrafts nye vindkraft oplevelse næppe blevet en realitet. Den fortsatte opbakning fra Vestjysk Bank og Vestas giver ny medvind til Naturkraft.

“Det gør en kæmpe forskel, at vi med forlængelsen af hovedsponsoraterne fortsat har opbakning fra lokale aktører som Vestjysk Bank og Vestas. Vi er det seneste år begyndt transformationen af Naturkraft, men partnernes opbakning har afgørende betydning for at vi kan fortsætte vores arbejde med at realisere det potentiale, som Naturkraft har, til gavn for både lokale borgere og de mange turister langs vestkysten.”

udtaler Mette Bjerrum Jensen, direktør i Naturkraft og Ringkøbing Fjord Museer

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer
Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn