Fonden Naturkraft får ny bestyrelsesformand

Naturkraft får ny bestyrelsesformand, da Henrik Tvarnø har besluttet at række stafetten videre til Henrik Rasmussen. Formandsskiftet kommer efter en god sommersæson, og giver mulighed for at styrke den lokale forankring og tilknytningen til Ringkøbing Fjord Museer.

Naturkrafts formand Henrik Tvarnø har valgt at stoppe som formand for Fonden Naturkraft med udgangen af september efter 3 år på posten. Formandsskiftet sker efter en god sommersæson, hvor besøgstallet endte med 1000 gæster mere end det estimerede.

Borgmester Hans Østergaard takker for et konstruktivt samarbejde i en vanskelig periode, hvor fokus har været på at redde driften af Naturkraft og indgå administrationsaftale med Ringkøbing Fjord Museer. Bestyrelsen har nu peget på Henrik Rasmussen som ny formand for Naturkraft.

Henrik Rasmussen er et kendt ansigt i Naturkraft. Han har været formand i anlægsfasen fra 2017-2020, og siden formand for Ejendomsfonden Naturkraft. Han sikrer derved en kontinuitet med sit indgående kendskab til både Naturkrafts potentialer, men også til de udfordringer, der rækker tilbage til byggefasen og de første driftsår. Hans faglige viden indenfor oplevelsesøkonomi kan styrke den igangværende turn-around af Naturkraft.

Museumsmand bliver ny formand for Ejendomsfonden
Hans Ole Jessen, Ringkøbing Fjord Museers nuværende næstformand, og forud for dette mangeårige formand, indtræder som formand for Ejendomsfonden Naturkraft. Hans Ole Jessens store erfaring og netværk som entreprenør med base i Ringkøbing-Skjern bliver en styrke for Ejendomsfonden Naturkraft.

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer
Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn