Indlæser Begivenheder

14. april kl. 11:00: Vestjylland i fugleperspektiv

Se alle oplevelser

Sommerferieprogram

24. juni 2023 kl. 10:00 - 24. juni 2023 kl. 16:30

Gå på opdagelse i vindkraftens historie i Naturkraft

Årets nyhed i Naturkraft er en helt ny fulldome oplevelse, der tager jer med på en rejse tilbage i vindkraftens historie og ind i fremtiden. Der har været vindmøller i Vestjylland siden middelalderen – endda lige der, hvor Naturkraft ligger i dag, og der bygges stadig vindmøller i Vestjylland. Netop nu rejses der kæmpe havvindmøller på Vesterhavet ikke langt fra Ringkøbing, hvor den moderne vindkraft havde sin begyndelse.

Hele familien kan også opleve det store show om vind, tage på ekspedition om vind og mærke vindens kræfter på egen krop eller gå på opdagelse i udstillingen, der sætter spot på vindkraftens historie set fra Vestjylland. Kom til vindshow og se hvordan vinden opstår, hvordan vinden kan lave kolbøtter, når den støder ind i noget, og hvordan vi mennesker kan bruge vindmøller til at høste den grønne energi, som vinden bærer på.

Tidspunkt  

Aktivitet  

10:00-17:00 

Tag på ekspedition i den vestjyske natur

10.00-16.30

Bliv insekthjelper

10.00-16.30

Kan du bygge noget, der kan holde til vestenvind og storme? 

10.00-16.30

Bag dit helt eget urtebrød 

10.00-16.30

Grav som arkæologerne

13:00 – Tysk

Show om Vindens kræfter

14:00 – Dansk

Show om Vindens kræfter

Der er også mange oplevelser indenfor

Selvom solen skinner, så er der også dage, hvor vejret er mest til indendørs hygge. I Naturkraft kan du også komme ind i tørvejret. Gå på opdagelse i vores udstilling om vindkraft og vedvarende energi, og se om du kan skabe balance mellem den energi, der produceres, og den energi vi bruger. Gå en tur rundt om Livets træ, hvor I oplever årets gang på 12 minutter. 

Det siger vores gæster

Mosida M

16. november 2023

Naturkraft

Meget at lege og opdage

Et smukt anlagt område, der er meget at lege og opdage udenfor. Udstillingerne i hovedbygningen er interessante og børnevenlige. De ekstra tilbud er også mangfoldige og nøje planlagt. Personalet var altid søde og hjælpsomme. Vi kommer gerne tilbage!

Jessika

27. oktober 2023

Naturkraft

Fantastisk hands-on museum

Fantastisk hands-on museum for unge og gamle om emnet energi fra sol, vind og vand. Stort eventyr udendørs område med mange stationer. Indenfor er der mange legehjørner og animerede installationer. Venligt personale. Velegnet til små børn. Vi var begejstrede!

Swen Ressel

11. oktober 2023

Naturkraft

Et must i enhver feriekalender

Meget fint, forklarer sammenhængene i naturen for unge og gamle. Menneskets indflydelse på miljøet, processerne i naturen - hvordan alting uundgåeligt hænger sammen og er afhængigt af hinanden. Et must i enhver feriekalender.

Kathrin Küsel

8. september 2023

Naturkraft

Meget, meget flot

Meget, meget flot. Et ret lille område, men har meget at byde på. Og det appellerer faktisk til alle aldersgrupper. Vi var der med vores 13-årige søn og havde en meget, meget hyggelig morgen. At vores hund fik lov til at tage med os overalt, toppede det hele.

Dana Völker

5. september 2023

Naturkraft

Vil med glæde vende tilbage

Super interessant park, masser af sjov for unge og gamle, aktiv og varieret. 3 1/2 time var ikke nok til alt, så tag god tid med, der er også mulighed for picnic på stedet. Stærkt anbefalet, hver en øre værd og vil med glæde vende tilbage!

Sascha Müller

10. august 2023

Naturkraft

Oplev naturens kraft på en legende måde

Ideen om at opleve naturens kraft på en legende måde og kombinere det hele med små hands-on aktiviteter er fantastisk. Vi tilbragte 4 timer her og havde det godt.

F Kopp

4. august 2023

Naturkraft

Kan varmt anbefales

Temaer om miljø og natur er smukt implementeret! Fra helt små børn til voksne er der noget for enhver smag. Lækre snacks, fantastisk arkitektur og ekstremt venligt personale, der er i godt humør selv i meget dårligt vejr! Meget fin lille ting: der er en gratis tørretumbler, hvis et barn falder i vandet! Kan varmt anbefales!

Alexander Fuchs

28. juli 2023

Naturkraft

Dagen fløj afsted

Meget flot anlæg med sans for detaljer. Der er noget for enhver smag, stor som lille. Dagen fløj afsted, med forskningsekspeditioner, fremstilling af vindmøller, bagning af urtebrød og masser af muligheder for at lære om naturens kræfter på en legende måde. Vi havde det rigtig sjovt og kan varmt anbefale dette virkelig smukke frilandsmuseum.

Spar penge – køb fordelskort

Platin

549 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person + 1 ledsager

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Guld

349 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Sølv

299 kr

14 dages fri adgang til 10 forskellige museer

1 person

20 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn