Gåtur med fokus på natur, kultur og historie

20. august 2023 kl. 10:00 - 20. august 2023 kl. 12:00

Gåtur med fokus på natur, kultur og historie!

Deltag i en spændende gåtur fra Lyngsmosefæstningen til Kvindhøje søndag den 20. august 2023 kl. 10 – ca. kl. 12

Turen er et led i indsatsen, som de frivillige ved Naturkraft gør, for at udbrede kendskabet til kommunens rige natur.

Vi mødes kl. 10 på p-pladsen ved Lyngsmosefæstningen, Lyngsmosevej 8B, 6971 Spjald. Her får I en fortælling om den 2000 år gamle Lyngsmosefæstning. Derefter går vi samlet ned til shelterpladsen, videre over og langs med Hover Å og op til det fredede hedeområde. Vi går gennem det fredede hedeområde ad den gamle Hulvej til Kvindhøje, hvor der igen er en lille fortælling.

Vi går samlet tilbage til p-pladsen.

Turen er ca. 4 km lang og tager ca. 2 timer inkl. fortællinger. Husk solidt fodtøj, da vi går ad trampestier.
Det er gratis at deltage. Mød bare op; der er ingen tilmelding. Arrangører: Foreningen af frivillige ved Naturkraft.

Spørgsmål om turen kan rettes til Birgit Wang Nielsen, tlf. 30118227 og Mehli Nygaard Nielsen, tlf. 23844400.

Alexander

14. juli 2024

Jeg elsker at være her

Jeg elsker at være her med mine børn og hele tiden lave nye eksperimenter. Meget flot anlæg.

13. juli 2024

Et smukt og interessant besøg

Et smukt og interessant besøg med vores børn. Vi gik på opdagelse udenfor og nyder at lave brød på pinde med krydderurter fra haven.

Mara

8. juli 2024

Vi er simpelthen begejstrede!

Vi var der i dag og er simpelthen begejstrede! Vi voksne og de to børn (6 & 12 år) havde det fantastisk. Denne udflugt er en klar anbefaling til alle! Tip: tag MASSER af tid med. Der er meget at opdage.

Joerg

29. juni 2024

Super flot, for børn og voksne, bestemt et besøg værd.

Sandra

24. juni 2024

Super god til unge og gamle!

Super god til unge og gamle! Vi var her for anden gang med 2 børn (4 og 9), og da de til sidst blev spurgt om, hvad de bedst kunne lide, var svaret et højt "alt".👍🏼Personalet der er også super venlige og hjælpsomme. ❤️

Tim

11. juni 2024

Kan kun anbefale et besøg

Kan kun anbefale et besøg her! Sørg for at planlægge mindst 3 timer for dit ophold, der er meget at opdage.