Indlæser Begivenheder

9. december kl. 11:00: Juletræets historie og grønne skovnisser

Oplevelser

Septemberprogram

6. september kl. 10:00 - 6. september kl. 16:00

Ny Full Dome Experience om vindkraft

Alle dage kl. 10:00-16:00 

En af Naturkrafts karakteristiske kupler er nu omdannet til en ny full dome oplevelse. Når I har sat jer til rette, slukkes lyset og kuplen bliver et kæmpe lærred over jer. I bliver nu taget med på en rejse i vindkraftens historie. Fra det første vindpust til den grønne fremtid. Fra den middelalderlige stubmølle, der blev fundet i området, hvor Naturkraft ligger i dag, til de hollandske vindmøller, der blev rejst rundt om Ringkøbing Fjord. Historien tager jer også med på det vestjyske vindeventyr: de første pionerer og deres drøm om grøn energi. Det hele slutter med glimt ind i fremtiden. Efter filmen kan I opleve en udstilling med stubmøllens kværnsten, hvor I kan komme tæt på de store vindmøllers mekaniske dele og med ud på Nordsøen til fremtidens havmøller.

Byg med naturen

Alle dage kl. 10:00-12:30

Kan du bygge noget, der kan holde til vestenvinden? 

Når man har skullet bygge huse, vindmøller og andre konstruktioner, så har man altid skullet have naturens kræfter i mente, når man har bygget her i Vestjylland, for hvis det man byggede, ikke kunne holde til Vestenvinden eller eventuelle oversvømmelser, så holdt man ikke længe på Vestkysten. 

Hver dag, kan du og din familie prøve kræfter med at bruge naturens ressourcer til at bygge noget selv, der kan modstå naturens kræfter! 

Bag dit eget urtebrød 

Alle dage kl. 13:30-15:30

Vi har samlet årstidens skud og lavet lækkerier af dem. Kom forbi vores bålplads, hvor vi har tændt op, så du kan bage dit eget urtebrød, mens du hører om, hvordan du og din familie selv kan samle urter, når I tager ud i den vestjyske natur næste gang. 

Grav som arkæologerne

Alle dage kl. 10-15:30

Bevæbn dig selv med en skovl og en børste og forsøg dig frem på din allerførste udgravning i Naturkrafts store sandkasse. Måske er du heldig at finde nogle knogler, potteskår eller andre interessante ting som kan spores til Vestjyllands fortid – men hov, der er måske også nyere ting efterladt fra vores tid?!

Tag på ekspedition i den vestjyske natur:

Alle dage 10:00 – 16:00

Kom med på ekspedition og oplev den vestjyske naturs fascinerende fænomener. Gennem små forsøg og opgaver udforsker du naturelementer, som vand, vind og temperatur. Bevæbnet med det rigtige grej og en stor portion nysgerrighed venter der dig sjove aktiviteter, når du tager på ekspedition i Naturkraft. 

Som bevis på at du har gennemført din ekspedition, kan du lave din egen badge, som du kan sætte på tøjet eller skoletasken. 

Det siger vores gæster

Karen Beebe Kristensen

12. april 2023

Naturkraft

Fremragende sted

Endnu et topmoderne dansk museum. Fremragende sted for aktive børn komplet med en dejlig cafe med rimelige priser frokost og snacks. Kan sagtens tilbringe den bedste del af dagen der. Tæt på strande, andre udendørs aktiviteter og indkøb.

Arne Jensen

18. marts 2022

Naturkraft

Kan kun anbefale dette sted

Det er et fantastisk godt sted, både for store og små. Der er mange spændende aktiviteter og vi fik en god og professionel guide tur. Med mange gode fortællinger, personalet er vældig professionelle, man kan tydelig mærke der passion for jobbet. Kan kun anbefale dette sted.

Liselotte Lykke Mikkelsen

29. juli 2022

Naturkraft

SÅ dejlig en dag

Vi var der en torsdag i uge 30 og det var SÅ dejlig en dag! Vi kunne snildt have brugt hele dagen der! Tag endelig en madpakke med så hyggen kan vare længere

Hanna Kristensen

11. marts 2022

Naturkraft

Dejligt og overskueligt sted

Et rigtigt dejligt og overskueligt sted med masser af oplevelser omkring dansk natur, naturens kraft, menneskets rolle, klima og meget mere. Her kan børn og voksne i fælles aktivitet / leg lære mange ting.

Maria M

25. marts 2023

Naturkraft

Vi havde booket et privat vindshow, hvilket var mega godt

Var der som en gruppe på omkring 50 spejdere. Vi havde booket et privat vindshow, hvilket var mega godt (Rene var bare god til at fastholde børnene). Der var nogle rigtige gode ting man kunne prøve rundt om i parken - både inde og ude. Især ekspeditionerne var super. Her gik der ved en af dem en guide med rundt og fortalte. Alt i alt super service!

Tanja Kicza

4. marts 2023

Naturkraft

Havde det så sjovt

Opdagede det ved et uheld og havde det så sjovt. Som voksen bliver man barn igen.

Jürgen Hort

9. marts 2023

Naturkraft

Masser af information om naturen

Bare fantastisk og masser af information om naturen. Et must for unge og gamle. Har været der to gange nu, og du opdager altid noget nyt.

Sabine Diering

7. marts 2023

Naturkraft

Meget at opleve

Denne park anbefales uden undtagelse. Der er meget at opleve og prøve. De ansatte er super venlige og kompetente. Vi følte os meget godt tilpas her. Mange tak for dette...

Spar penge – køb fordelskort

Platin

499 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person + 1 ledsager

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Guld

349 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Sølv

249 kr

14 dages fri adgang til 10 forskellige museer

1 person

20 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn