Indlæser Begivenheder

26. maj kl. 11:00: Vestjylland i fugleperspektiv

Se alle events

Mordmysteriet i mørket

10. oktober 2023 kl. 18:00 - 10. oktober 2023 kl. 21:00

Mørket har tætnet sit greb om vestkysten, og efterårsstormene raser over land og by. Med mørket følger mystikken, som har spredt sig som et tungt tæppe over Naturkraft. Der er sket et mystisk mord og landbetjenten har brug for hjælp. I efterårsferien åbner Naturkraft, som noget nyt, dørene op efter mørkets frembrud, så alle modige børn og voksne kan løse mordgåden i nattens mulm og mørke. Dem, der altså tør… 

Grib fat i familie og venner og få en sjov oplevelse sammen i mørket, når Naturkraft holder aftenåbent 4 dage i oktober måned: d. 10. 16., 17. og 24. oktober kl. 18-21.

I ly af mørket er der sket et mystisk mord i Naturkraft. Forfatteren Vibe blev fundet myrdet en kold efterårsmorgen, og den lokale landbetjent har brug for hjælp fra voksne og familier med store børn til at løse mordgåden. Sporene fører tilbage til gamle hemmeligheder, som har været bevaret i århundreder – for mennesker kan lyve, men naturen gør ikke… Og hvad er det for nogle mystiske væsener, der kan skimtes langt væk i mørket? Det er slet ikke længe siden, at natmandsfolk, lygtemænd og mosekoner huserede på den øde hede i Vestjylland.

Slå jeres indre detektiv løs!

Slå jeres indre detektiv løs, så I er klar til at kunne afhøre vidner, finde spor og løse gåder for at opklare mordmysteriet. Vejret kan vise sig fra sin barske side, så hop hellere i et par gode støvler og en varm jakke, for I skal rundt i hele parken for at lede efter spor. Som ægte detektiver kan det også være en god ide at medbringe en notesbog og blyant, så I kan holde styr på sporene, og glem endelig ikke mobiltelefonen og evt. en powerbank. Sporene er godt gemt, så en lommelygte kan også være en rigtig god hjælp i mørket.

Mystisk stemning både inde og ude

I hovedbygningen er lyset dæmpet, så udstillingerne får et skær af mystik, og den store bølge lyser op i mørket. I caféen kan I sætte jer og få varmen med kakao og vafler. Viser nattehimlen sig fra sin smukkeste side, kan I gå en måneskinstur på volden og se Vestjyllands skyline med den klareste stjernehimmel over Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster

Finn Barteld

3. maj 2024

Naturkraft

Fedt udført og et sjovt sted

Meget flot museum. Fedt udført og et sjovt sted med masser af små informationer til voksne og børn. Livets træ og vindmaskinen er et stort højdepunkt. Hunde er også tilladt, hvilket var rart for os alle.

Michael Radke

25. april 2024

Naturkraft

Fantastisk

En fantastisk mulighed for børn at lære om vands og vindens kredsløb. Det er værd at bruge en dag der.

Japhia Gottschalk

8. april 2024

Naturkraft

Et skønt udflugtsmål

Et skønt udflugtsmål, hvor store og små kan hygge sig og tilegne sig viden på samme tid. Alt er så smukt vedligeholdt, stilfuldt og fornuftigt. Mad og drikkevarer i cafeen var fremragende.

Mosida M

16. november 2023

Naturkraft

Meget at lege og opdage

Et smukt anlagt område, der er meget at lege og opdage udenfor. Udstillingerne i hovedbygningen er interessante og børnevenlige. De ekstra tilbud er også mangfoldige og nøje planlagt. Personalet var altid søde og hjælpsomme. Vi kommer gerne tilbage!

Jessika

27. oktober 2023

Naturkraft

Fantastisk hands-on museum

Fantastisk hands-on museum for unge og gamle om emnet energi fra sol, vind og vand. Stort eventyr udendørs område med mange stationer. Indenfor er der mange legehjørner og animerede installationer. Venligt personale. Velegnet til små børn. Vi var begejstrede!

Swen Ressel

11. oktober 2023

Naturkraft

Et must i enhver feriekalender

Meget fint, forklarer sammenhængene i naturen for unge og gamle. Menneskets indflydelse på miljøet, processerne i naturen - hvordan alting uundgåeligt hænger sammen og er afhængigt af hinanden. Et must i enhver feriekalender.

Kathrin Küsel

8. september 2023

Naturkraft

Meget, meget flot

Meget, meget flot. Et ret lille område, men har meget at byde på. Og det appellerer faktisk til alle aldersgrupper. Vi var der med vores 13-årige søn og havde en meget, meget hyggelig morgen. At vores hund fik lov til at tage med os overalt, toppede det hele.

Dana Völker

5. september 2023

Naturkraft

Vil med glæde vende tilbage

Super interessant park, masser af sjov for unge og gamle, aktiv og varieret. 3 1/2 time var ikke nok til alt, så tag god tid med, der er også mulighed for picnic på stedet. Stærkt anbefalet, hver en øre værd og vil med glæde vende tilbage!

Spar penge – køb fordelskort

Platin

549 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person + 1 ledsager

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Guld

349 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Sølv

299 kr

14 dages fri adgang til 10 forskellige museer

1 person

20 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer
Fiskeriets Hus

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn