Indlæser Begivenheder

7. december kl. 11:00: Juletræets historie og grønne skovnisser

Oplevelser

Mordmysteriet i mørket

10. oktober kl. 18:00 - 10. oktober kl. 21:00

Mørket har tætnet sit greb om vestkysten, og efterårsstormene raser over land og by. Med mørket følger mystikken, som har spredt sig som et tungt tæppe over Naturkraft. Der er sket et mystisk mord og landbetjenten har brug for hjælp. I efterårsferien åbner Naturkraft, som noget nyt, dørene op efter mørkets frembrud, så alle modige børn og voksne kan løse mordgåden i nattens mulm og mørke. Dem, der altså tør… 

Grib fat i familie og venner og få en sjov oplevelse sammen i mørket, når Naturkraft holder aftenåbent 4 dage i oktober måned: d. 10. 16., 17. og 24. oktober kl. 18-21.

I ly af mørket er der sket et mystisk mord i Naturkraft. Forfatteren Vibe blev fundet myrdet en kold efterårsmorgen, og den lokale landbetjent har brug for hjælp fra voksne og familier med store børn til at løse mordgåden. Sporene fører tilbage til gamle hemmeligheder, som har været bevaret i århundreder – for mennesker kan lyve, men naturen gør ikke… Og hvad er det for nogle mystiske væsener, der kan skimtes langt væk i mørket? Det er slet ikke længe siden, at natmandsfolk, lygtemænd og mosekoner huserede på den øde hede i Vestjylland.

Slå jeres indre detektiv løs!

Slå jeres indre detektiv løs, så I er klar til at kunne afhøre vidner, finde spor og løse gåder for at opklare mordmysteriet. Vejret kan vise sig fra sin barske side, så hop hellere i et par gode støvler og en varm jakke, for I skal rundt i hele parken for at lede efter spor. Som ægte detektiver kan det også være en god ide at medbringe en notesbog og blyant, så I kan holde styr på sporene, og glem endelig ikke mobiltelefonen og evt. en powerbank. Sporene er godt gemt, så en lommelygte kan også være en rigtig god hjælp i mørket.

Mystisk stemning både inde og ude

I hovedbygningen er lyset dæmpet, så udstillingerne får et skær af mystik, og den store bølge lyser op i mørket. I caféen kan I sætte jer og få varmen med kakao og vafler. Viser nattehimlen sig fra sin smukkeste side, kan I gå en måneskinstur på volden og se Vestjyllands skyline med den klareste stjernehimmel over Ringkøbing Fjord.

Det siger vores gæster

Karen Beebe Kristensen

12. april 2023

Naturkraft

Fremragende sted

Endnu et topmoderne dansk museum. Fremragende sted for aktive børn komplet med en dejlig cafe med rimelige priser frokost og snacks. Kan sagtens tilbringe den bedste del af dagen der. Tæt på strande, andre udendørs aktiviteter og indkøb.

Arne Jensen

18. marts 2022

Naturkraft

Kan kun anbefale dette sted

Det er et fantastisk godt sted, både for store og små. Der er mange spændende aktiviteter og vi fik en god og professionel guide tur. Med mange gode fortællinger, personalet er vældig professionelle, man kan tydelig mærke der passion for jobbet. Kan kun anbefale dette sted.

Liselotte Lykke Mikkelsen

29. juli 2022

Naturkraft

SÅ dejlig en dag

Vi var der en torsdag i uge 30 og det var SÅ dejlig en dag! Vi kunne snildt have brugt hele dagen der! Tag endelig en madpakke med så hyggen kan vare længere

Hanna Kristensen

11. marts 2022

Naturkraft

Dejligt og overskueligt sted

Et rigtigt dejligt og overskueligt sted med masser af oplevelser omkring dansk natur, naturens kraft, menneskets rolle, klima og meget mere. Her kan børn og voksne i fælles aktivitet / leg lære mange ting.

Maria M

25. marts 2023

Naturkraft

Vi havde booket et privat vindshow, hvilket var mega godt

Var der som en gruppe på omkring 50 spejdere. Vi havde booket et privat vindshow, hvilket var mega godt (Rene var bare god til at fastholde børnene). Der var nogle rigtige gode ting man kunne prøve rundt om i parken - både inde og ude. Især ekspeditionerne var super. Her gik der ved en af dem en guide med rundt og fortalte. Alt i alt super service!

Tanja Kicza

4. marts 2023

Naturkraft

Havde det så sjovt

Opdagede det ved et uheld og havde det så sjovt. Som voksen bliver man barn igen.

Jürgen Hort

9. marts 2023

Naturkraft

Masser af information om naturen

Bare fantastisk og masser af information om naturen. Et must for unge og gamle. Har været der to gange nu, og du opdager altid noget nyt.

Sabine Diering

7. marts 2023

Naturkraft

Meget at opleve

Denne park anbefales uden undtagelse. Der er meget at opleve og prøve. De ansatte er super venlige og kompetente. Vi følte os meget godt tilpas her. Mange tak for dette...

Spar penge – køb fordelskort

Platin

499 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person + 1 ledsager

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Guld

349 kr

12 måneders fri adgang til 10 museer

1 person

50 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Sølv

249 kr

14 dages fri adgang til 10 forskellige museer

1 person

20 % rabat på børnebilletter til Naturkraft og Fiskeriets Hus

50% rabat på dagsbilletter til Universe

Mere info

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn