14. april kl. 11:00: Vestjylland i fugleperspektiv

Se alle oplevelser

Mordmysteriet

I ly af mørket er der sket et mystisk mord i Naturkraft, og den lokale landbetjent har brug for hjælp fra voksne og familier med store børn til løse mordgåden. Sporene fører tilbage til hemmeligheder, som har været bevaret i århundreder – for mennesker kan lyve, men naturen gør ikke…

Så grib fat i familie og venner, hiv mobiltelefonen op af lommen og slå jeres indre detektiv løs, så I er klar til at kunne afhøre vidner, finde spor og løse gåder for at opklare mysteriet.

I kan løse mordmysteriet alle dage i hele oktober.

Gode råd til kommende detektiver

Slå jeres indre detektiv løs, så I er klar til at kunne afhøre vidner, finde spor og løse gåder for at opklare mordmysteriet. Vejret kan vise sig fra sin barske side, så hop hellere i et par gode støvler og en varm jakke, for I skal rundt i hele parken for at lede efter spor. Som ægte detektiver kan det også være en god ide at medbringe en notesbog og blyant, så I kan holde styr på sporene, og glem endelig ikke mobiltelefonen og evt. en powerbank. Sporene er godt gemt, så en lommelygte kan også være en rigtig god hjælp i mørket.

Løs også mordgåden i nattens mulm og mørke

Dørene til Naturkraft åbner også op efter mørkets frembrud, så I kan forsøge at løse mordgåden i nattens mulm og mørke. Hvis I altså tør kaste jer ud i nattens hemmeligheder?

Har du mindre børn med i naturkraft i efterårsferien så læs om Naturmysterier for de små her

Se hele programmet for oktober.

Køb billet

Ringkøbing Fjord Museer

Gør historien levende på 10 museer

Få fri adgang til alle museer

Fiskeriets Hus

Naturkraft

Skjern Vindmølle

Skjern Reberbane

Ringkøbing Museum

Provstgaards Jagthus

Lyngvig Fyr

Kaj Munks Præstegård

Bundsbæk Mølle

Abelines Gaard

Bork Vikingehavn